Beoordelingen van Sushi 8 Steenbergen

Recente recensies

5.0
Nelleke van der Vorm
26 februari 2024

ietsje later dan gepland. Geen probleem

de Ruijter
25 februari 2024

Super!

Bos
25 februari 2024

De Sushi was heel lekker.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat het gesmaakt heeft Bos! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Kuiper
25 februari 2024

Bezorgtijd aangevraagd voor 19:30. Helaas pas om 19:55 (zonder bericht van vertraging) bezorgd

An
22 februari 2024

Heerlijk

H.M. Groenendijk-Binkhorst
19 februari 2024

Zoals altijd, lekker vers en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
17 februari 2024
Arthur
16 februari 2024

Altijd vers gemaakt, snelle bezorging en natuurlijk heerlijke sushi. Mijn favoriete 😍

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Arthur! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Lia
16 februari 2024

Weer heerlijk gegeten

Petra
15 februari 2024

Op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Goede kwaliteit. Heerlijk gegeten!

JustMe
14 februari 2024
Jasper Anthonie Scholten
11 februari 2024

Super service en onwijs heerlijke sushi! Bestel zeker vaker bij jullie!

Romy
11 februari 2024

Zoals altijd waren zowel de verschillende soorten sushi als de bijgerechten heer-lijk. Niet alleen is de smaak goed, ook ziet de sushi er verzorgd en appetijtelijk uit. Verder was de bestelling ook uitgerust met voldoende chopsticks en meer dan genoeg gember en wasabi. Wel zou mijn tip zijn om iets meer sojasaus bij de bestelling te leveren.

T van opdorp
10 februari 2024

Eten was erg lekker warme producten ook nog warm bij aflevering. De poke-bowl was rijkelijk gevuld. De saus van de pokebowl was apart geleverd dus toe te voegen naar eigen smaak.

Sacha Janse
10 februari 2024

Ik heb gevraagd of de sushi zonder vlees/vis apart verpakt kon worden. Helaas hebben jullie dit niet gedaan, waardoor de sushi met komkommer niet is opgegeten omdat hij in contact was geweest met vlees/vis..hartstikke zonde en we vragen zoiets niet voor niks.

Wilma
10 februari 2024

Een prachtige, heerlijke sushiboot gehad een echte aanrader voor een feestje.

Monique
10 februari 2024

Snel, smaakte lekker en zag er goed uit. 1 sushi beef was wat taai. Rest was perfect.

Niki Coumans
9 februari 2024

Super kwaliteit wederom! Bezorging was zelfs een kwartier eerder....

Pietje
6 februari 2024
Christ de Bruijn
5 februari 2024

super vers en vriendelijk personeel

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor deze positieve review Christ en tot snel weer bij Sushi-Eight

W de Jong
4 februari 2024

Jammer dat ik ketjap kreeg, terwijl ik wasabi besteld had. Voor de rest was het eten prima.

Richard Van Eekelen
4 februari 2024
Edwin van Thillo
3 februari 2024

De bowl was zoals altijd heerlijk. Maar de gyoza waren zompig en heel vet - toen ik er in eentje beet kwam er zelf hete olie uit. En ik heb het idee dat het recept/het merk van de teriyakisaus veranderd is. Deze was voorheen erg lekker, maar heeft nu een vreemde knoflook-achtige smaak en is zuurder dan voorheen. Echt een paar enorme minpunten helaas!

Carline
3 februari 2024
Amaika de Ruijter
28 januari 2024
Kate Schijvenaars
27 januari 2024

Top service, snelle berzorging, verse sushi, en steeds krijg ik een gratis extraatje erbij, helemaal geweldigg

Reactie van Sushi 8

Hoi Kate, bedankt voor deze positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en tot snel weer bij Sushi-Eight

Clarinda
26 januari 2024

Heerlijk verse sushi.

Jorinde
26 januari 2024

Wij halen onze bestelling altijd op, omdat we in oud-vossemeer wonen. Deze keer miste er een special roll (kwamen we thuis achter). Deze zijn netjes nageleverd, ondanks dat we wat verder wonen! Heel fijn opgelost. En erg lekker was het! Wij blijven hier bestellen.

Jaime
23 januari 2024
Lisa
22 januari 2024

Heerlijke sushi en tijdige bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke Van olffen
22 januari 2024

Wij hadden summer vibes besteld helaas waren de warme sushi’s koud beetje jammer nog nooit klachten gehad maar nu wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
22 januari 2024

Goede service, snelle bezorging! Heerlijke sushi,vers gemaakt! We genieten elke keer. Blijft een favoriet 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
22 januari 2024

Heerlijk als altijd! Snelle bezorging! We hebben lekker genoten. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JustMe
21 januari 2024
Marjolein
21 januari 2024

Weer heerlijk gegeten. Bestelling ruim op tijd geleverd.

Kira
20 januari 2024

Heerlijk gesmuld met mn dochter!

lianne verwijs
19 januari 2024

nou, de plastiek toeslag is overbodig, en de kosten van de ideal betaling vind ik onzin,,,(is gratis!)

Cor Nijsen
18 januari 2024

Snelle levering en vriendelijke bezorger Sushi krijgt een 9

Reactie van Sushi 8

Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over ons Cor! Bedankt voor jou positieve review en tot de volgende keer bij Sushi-eight!

Nelleke van der Vorm
15 januari 2024

super lekker allemaal. Weer genoten!

Ooms
14 januari 2024

Helaas wat minder tevreden deze keer. Er zaten in de sushirijst aardig wat hardere korrels rijst. Zeker met zachte sushi (zalm roomkaas bijvoorbeeld) eet dat niet zo lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijssen
14 januari 2024
Patrick Donkersloot
14 januari 2024

Heerlijke Surf en Turf box gegeten.

miranda
14 januari 2024
Maartje
11 januari 2024

We hebben genoten! 👌

Nikita
7 januari 2024

Snelle bezorging, lekkere sushi

An
5 januari 2024

Heerlijk!

Lia
4 januari 2024
Sander
4 januari 2024
Monique
1 januari 2024

Snelle bezorging. Eten was heerlijk. Loempia's waren goed warm. Sushi was echt heel lekker. Nigiri fire is echt mijn favoriet!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat het eten gesmaakt heeft! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Christ de Bruijn
31 december 2023

het was weer top en stond netjes klaar ondanks de drukte

Ad Jongenelen
31 december 2023

Heerlijke sushi, vers en vol smaak, zeker een aanrader!

Audrey
31 december 2023

In 1 woord TOP, goeie service en t was heerlijk!

Clarinda
30 december 2023

vers en super lekker

Van Rij
29 december 2023

De vega sushi was tegen vis en vlees aangelegd, jammer. Stukje papier/plastic velletje ertussen zou dit simpel oplossen. Verder zeer tevreden over de versheid en smaak.

Betty
29 december 2023

Rijst was eindelijk weer goed bereid 👌🏼

Francy Wensel
27 december 2023
H.Verkerke
27 december 2023

Alles was weer top!!!

Plandsoen
26 december 2023
Just Me
26 december 2023
Evel
23 december 2023

Had ,zonder kappa besteld , maar zat er toch gewoon bij , zonde

EMD
21 december 2023

Christ de Bruijn
21 december 2023

top en alles vers en vriendelijke mensen

Naomi
21 december 2023

Gewoon een van de beste sushi restaurants die er is in omgeving!! Niemand kan hier aan tippen

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor dit mooie compliment Naomi! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en tot snel weer bij Sushi-Eight

Ewelina
20 december 2023
Saman
12 december 2023

Rijst was dit keer niet gaar en sushi’s waren oneven gesneden..

Patrick Donkersloot
10 december 2023

Heerlijke sushi en prachtig opgemaakte schaal (Surf en turf)

Mary Brusselaars
9 december 2023

Was heerlijk voor ons alleen complimenten

H.M. Groenendijk-Binkhorst
9 december 2023

zoals altijd lekker vers, gevarieerd en levering op tijd!

Sandra
6 december 2023

Het was weer heerlijk.

Peter
4 december 2023

Netjes en op tijd geleverd/afgehaald. Het was lekker en van goede kwaliteit.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Peter! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Kosters
2 december 2023
Van Nassau
27 november 2023

De KipBox was heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
26 november 2023
Linda
26 november 2023

Wij bestellen al langere tijd op locatie Steenbergen. Eerst was het afspraak = afspraak. De laatste tijd helaas niet meer. Om 17.20 uur besteld en pas tegen 19.00 uur bestelling ontvangen! Erg jammer.

Anouk
25 november 2023
Ruth
25 november 2023

Super!

Lenneke de Ruiter
25 november 2023

Super heerlijke Sushi

Petra Bergman
24 november 2023
Samantha
21 november 2023

Ik had een fout gemaakt, gebeld uitgelegd helemaal top. Doen we het toch veranderen, bellen nog achter aan omdat ze nog een suggestie hebben. Top team in steenbergen

M
19 november 2023
fam v/d Luijtgaarden
19 november 2023

De sushi was heerlijk om te eten. Sommige zijn een beetje groot om in één keer te eten, maar dit doet niets van van de smaak. Deze is uitstekend. Bezorging was snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bogers
19 november 2023

Wij bestellen regelmatig sushi en zijn erg tevreden over de kwaliteit en bezorging van de sushi!

Marjolein
18 november 2023
Floor
14 november 2023
Jeanine
11 november 2023

Was weer super lekker, en service top

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Jeanine! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Mh
11 november 2023
Ron
10 november 2023

Wat echt moet verdwijnen is de €0,65 voor de plastic tax

Anne-lyke
9 november 2023

Lekkere sushi. Niets op aan te merken

Nicole
7 november 2023

Totaal niet gewend van sushi eight. Maar de rollen met gefrituurde garnaal, die waren nog rauw. Jammer

Ed
4 november 2023

Prima gegeten!

Marline
2 november 2023

Heerlijke sushi en snelle service!

Marian
1 november 2023

We hebben weer ontzettend gesmuld van de heerlijke verse sushi met vlees en vis. Heerlijk van smaak, rijk gevuld, veel variatie en altijd op tijd staat het klaar.

Reactie van Sushi 8

Hoi Marian, bedankt voor deze positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Peggy
29 oktober 2023
C vd Wegen
28 oktober 2023

Heerlijke sushi!

Kirriekip
27 oktober 2023

Het was zoals altijd heerlijk!

An
27 oktober 2023

Heerlijk!

Vermeire
26 oktober 2023
Henk
25 oktober 2023
Agnes Vingerling
24 oktober 2023

Netjes op de afgesproken tijd stond het klaar,de schaal was mooi opgemaakt,en wat heb ik er weer van genoten Het was weer TOP

Marion
22 oktober 2023

Super lekker!!