Reviews from Sushi 8 Steenbergen

Recent reviews

5.0
Ron
26 May 2024

De smaak was deze keer niet best, het was flauw van smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
26 May 2024

Het smaakte heerlijk. En ik heb maar heel even extra moeten wachten.

Geers
24 May 2024

Was lekker en op tijd

Sophie Dam
21 May 2024

Niks alles was top

Jenny Den Braber
20 May 2024

Heerlijk gegeten. Niks op.aan te merken! Complimenten!

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Jenny! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Valerie
20 May 2024

Kw voor 5 besteld om te laten bezorgen om kw voor 6. Uiteindelijk pas om 10 voor half 7 mijn eten ontvangen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S
19 May 2024

Op tijd klaar, warme gerechten warm, netjes verpakt, alles er bij en vers!

Diana
19 May 2024

Heerlijk gegeten toppie ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sweers
19 May 2024

Normaal altijd goed en ik bestel echt elke week sushi. Maar vandaag echt niet blij. De vis op de sushi was echt heel erg ver te zoeken. Zat eigenlijk droge rijst te eten. Als dat de bedoeling was geweest was ik naar de buren bij de Chinees wel een bak rijst gaan halen. Jammer zeg.

Francis Beijer
17 May 2024

De rauwe zalm was dit keer echt niet lekker De rest was weer heerlijk

Irma van โ€˜t Hart
13 May 2024
Sharon
11 May 2024

Heerlijke sushi!

J.A.Klos
10 May 2024
Db
9 May 2024

De sushi was gewoon warm ,dus hopelijk worden we niet ziek

JustMe
5 May 2024
Jort
5 May 2024
Esther
4 May 2024

De sushi smaakte minder lekker dan normaal. Net alsof het niet vers was en of het lang geleden gemaakt is. We zijn veel beter gewend

Sweers
4 May 2024

Top. Echt altijd goed hier. Ga gewoon zo door.

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Sweers! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

.
4 May 2024
C
3 May 2024
Niki Coumans
3 May 2024

Wederom voortreffelijk, kan het niet anders uitleggen.... Ook zeer snel bezorgd, zeer beleefde bezorger.

Susanna
30 April 2024

Ontzettend lekker, het blijft mijn favoriete sushi tent๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ echt een aanrader, verse sushi,snelle bezorging en kan je nog punten sparen (voor korting). Ik zeg DOEN!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Anita
27 April 2024

Goede service, afhaalpunt ziet er heel goed, netjes en schoon uit. Aardig personeel. En de sushi is echt fantastisch. We komen zeker vaker sushi halen. Echt genieten en wat een smaaksensatie.. bedankt hoor.

Angelika
27 April 2024

Super lekker eten! Alleen al paar keer gehad met bezorging dat de saus bakje open was waardoor alles onder zat.

Ton
27 April 2024

Heerlijk verse sushi. Voldoet voor de volle honderd procent. Bezorging volgens afspraak hulde.

J Samsom
26 April 2024

Super kwaliteit en variatie ๐Ÿ‘๐Ÿป

Conny Degen
21 April 2024

Was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline
21 April 2024

Zoals altijd zag het er weer fantastisch uit en smaakte het nog beter!

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen Jacqueline! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Monika
20 April 2024

Ik heb donderdag voor de 6de keer sushi bij jullie besteld. Tot nu toe is mij dat zeer goed bevallen en was ik ook altijd zeer tevreden. Ik weet niet wat deze keer mis gegaan is, maar โ€˜s nachts heb ik amper geslapen doordat ik pijn kreeg in mijn buik en werd misselijk werd, gevolgd door diarree en overgegeven.

Fam vd Luijtgaarden
15 April 2024

We hebben weer heerlijk gegeten. Sushi's waren vers en goed klaar gemaakt. Levering was snel ondanks etenstijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Shanna
14 April 2024

Snelle bezorging! Lekkere sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Live
12 April 2024

Super lekker en gezond

Raymond
11 April 2024

Super vers, heerlijke smaak, echt kwaliteit voor een mooie prijs! Zeker komen we hier snel weer terug.

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Raymond! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Niki
11 April 2024

De kwaliteit van het eten was wederom voortreffelijk.... Alleen jammer dat de sojasaus, stokjes en wasabi er niet bij zat.....wel 2 bakjes gember....

Lenneke de Ruiter
10 April 2024

Echt super lekkere Sushi heerlijk๐Ÿ˜‹

Jeroen
7 April 2024

Prima. We hadden de nieuwe spring box. Lekkere smaken. Mooie presentatie. Op tijd lag het klaar.

Reaction from Sushi 8

Hoi Jeroen fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Elise
6 April 2024

Gewoonweg heerlijk authentieke smaak, nette en vlotte bezorging!

Dimphie
6 April 2024

Erg vers, met aandacht gemaakt, innovatief en vooral erg lekker!!

Reaction from Sushi 8

Wat een mooie complimenten Dimphie! Bedankt voor deze mooie woorden en tot snel weer bij Sushi-Eight

Patty Ter Stege
5 April 2024
R. van Dijk
1 April 2024

Was weer uitstekend!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin van Thillo
1 April 2024

De Eight Bowl (kip) en de Gyoza waren erg lekker, maar ik heb het idee dat jullie overgestapt zijn op een nieuw merk/recept van de teriyaki saus. Deze is nu van erg lekker naar erg "yaki" gegaan. Jammer!

R. Reijchler
31 March 2024
Lean
30 March 2024
Elise
30 March 2024

Tuna eight bowl en Japanse garnalen besteld. Snelle levering, vriendelijke bezorger en heerlijke gerechten!

Marjolein Korten
27 March 2024

Het was heerlijk, voor herhaling vatbaar.

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen Marjolein! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Rob de Vries
24 March 2024

Top Sushi !

Charlotte
24 March 2024

Was heerlijk. Sashimi mag wat minder koud.

-
24 March 2024

Loempia's waren koud. Bestelling was 25 min te laat. We hadden voor andere mensen elders op dezelfde tijd besteld, dus we konden nu niet samen eten.

Nicole Smulders
21 March 2024

Heerlijke sushi we hebben ervan genoten ๐Ÿ‘

Jean-Paul de Groot
18 March 2024

Sushi 'Qualitytime' en Sashimi zalm en tonijn besteld. De prijs is altijd aan de hoge kant, maar de kwaliteit is echt SUPER. Opnieuw genoten van deze lekkernijen!

Lesley Noorland
17 March 2024
Clarinda
16 March 2024
Ilja Perdaems
10 March 2024

Sushi was heerlijk. Hapjes waren goed warm! Helaas zaten de 2 extra soyasaus die we besteld hadden er niet bij. Maar kan gebeuren in de drukte natuurlijk.

Isabel
10 March 2024

Super lekker gegeten ondanks ik niet echt een sushi liefhebber was.

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen Isabel! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Ruud
10 March 2024

Het was weer super lekker en zoals gewoonlijk netjes op tijd bezorgd.

Johanna
9 March 2024

Ga zo door was prima sushi

Anoniem
8 March 2024

Picobello, zoals altijd.

Shanna
4 March 2024

Super goed eten! Snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
3 March 2024

Het was heerlijk ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
3 March 2024
Simone
3 March 2024

Heerlijke sushi en op de afgesproken tijd bezorgd. We bestellen hier vaker en altijd is de service en de kwaliteit helemaal top ๐Ÿ‘

Reaction from Sushi 8

Hoi Simone, fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Jamey
2 March 2024

Heerlijk

S kuiper
1 March 2024

We hebben genoten van jullie heerlijke sushi

Jessica
1 March 2024

Gewoon altijd top. Zie negatieve reacties over bezorgen. Helaas bezorgt sushi 8 niet bij ons maar ik haal altijd heerlijke verse sushi af. Staat op tijd klaar en ze zijn vriendelijk. I love it!

Rachelle
1 March 2024

Weer lekker gegeten!

Richard
1 March 2024

Weer lekker gegeten en netjes op tijd bezorgd ๐Ÿ‘๐Ÿป

Kees
29 February 2024

Snelle service, erg lekker en goed verzorgd

R
28 February 2024
Nelleke van der Vorm
26 February 2024

ietsje later dan gepland. Geen probleem

de Ruijter
25 February 2024

Super!

Bos
25 February 2024

De Sushi was heel lekker.

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen dat het gesmaakt heeft Bos! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Kuiper
25 February 2024

Bezorgtijd aangevraagd voor 19:30. Helaas pas om 19:55 (zonder bericht van vertraging) bezorgd

An
22 February 2024

Heerlijk

H.M. Groenendijk-Binkhorst
19 February 2024

Zoals altijd, lekker vers en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
17 February 2024
Arthur
16 February 2024

Altijd vers gemaakt, snelle bezorging en natuurlijk heerlijke sushi. Mijn favoriete ๐Ÿ˜

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen Arthur! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Lia
16 February 2024

Weer heerlijk gegeten

Petra
15 February 2024

Op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Goede kwaliteit. Heerlijk gegeten!

JustMe
14 February 2024
Jasper Anthonie Scholten
11 February 2024

Super service en onwijs heerlijke sushi! Bestel zeker vaker bij jullie!

Romy
11 February 2024

Zoals altijd waren zowel de verschillende soorten sushi als de bijgerechten heer-lijk. Niet alleen is de smaak goed, ook ziet de sushi er verzorgd en appetijtelijk uit. Verder was de bestelling ook uitgerust met voldoende chopsticks en meer dan genoeg gember en wasabi. Wel zou mijn tip zijn om iets meer sojasaus bij de bestelling te leveren.

T van opdorp
10 February 2024

Eten was erg lekker warme producten ook nog warm bij aflevering. De poke-bowl was rijkelijk gevuld. De saus van de pokebowl was apart geleverd dus toe te voegen naar eigen smaak.

Sacha Janse
10 February 2024

Ik heb gevraagd of de sushi zonder vlees/vis apart verpakt kon worden. Helaas hebben jullie dit niet gedaan, waardoor de sushi met komkommer niet is opgegeten omdat hij in contact was geweest met vlees/vis..hartstikke zonde en we vragen zoiets niet voor niks.

Wilma
10 February 2024

Een prachtige, heerlijke sushiboot gehad een echte aanrader voor een feestje.

Monique
10 February 2024

Snel, smaakte lekker en zag er goed uit. 1 sushi beef was wat taai. Rest was perfect.

Niki Coumans
9 February 2024

Super kwaliteit wederom! Bezorging was zelfs een kwartier eerder....

Pietje
6 February 2024
Christ de Bruijn
5 February 2024

super vers en vriendelijk personeel

Reaction from Sushi 8

Bedankt voor deze positieve review Christ en tot snel weer bij Sushi-Eight

W de Jong
4 February 2024

Jammer dat ik ketjap kreeg, terwijl ik wasabi besteld had. Voor de rest was het eten prima.

Richard Van Eekelen
4 February 2024
Edwin van Thillo
3 February 2024

De bowl was zoals altijd heerlijk. Maar de gyoza waren zompig en heel vet - toen ik er in eentje beet kwam er zelf hete olie uit. En ik heb het idee dat het recept/het merk van de teriyakisaus veranderd is. Deze was voorheen erg lekker, maar heeft nu een vreemde knoflook-achtige smaak en is zuurder dan voorheen. Echt een paar enorme minpunten helaas!

Carline
3 February 2024
Amaika de Ruijter
28 January 2024
Kate Schijvenaars
27 January 2024

Top service, snelle berzorging, verse sushi, en steeds krijg ik een gratis extraatje erbij, helemaal geweldigg

Reaction from Sushi 8

Hoi Kate, bedankt voor deze positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en tot snel weer bij Sushi-Eight

Clarinda
26 January 2024

Heerlijk verse sushi.

Jorinde
26 January 2024

Wij halen onze bestelling altijd op, omdat we in oud-vossemeer wonen. Deze keer miste er een special roll (kwamen we thuis achter). Deze zijn netjes nageleverd, ondanks dat we wat verder wonen! Heel fijn opgelost. En erg lekker was het! Wij blijven hier bestellen.

Jaime
23 January 2024
Lisa
22 January 2024

Heerlijke sushi en tijdige bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneke Van olffen
22 January 2024

Wij hadden summer vibes besteld helaas waren de warme sushiโ€™s koud beetje jammer nog nooit klachten gehad maar nu wel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arthur
22 January 2024

Goede service, snelle bezorging! Heerlijke sushi,vers gemaakt! We genieten elke keer. Blijft een favoriet ๐Ÿ˜Š

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.