Avaliações de Sushi 8 Steenbergen

Avaliações recentes

5.0
Cheyenne
Ontem

Was heerlijk!

Hellen
28 novembro 2022

Sushi zou om 18.50 uur moeten komen, helaas werd dat pas 19.30 uur. Ik weet niet of het nog later had geworden als ik niet gebeld had. Verder was de sushi wel heel erg lekker.

Charlotte
28 novembro 2022

Normaal schrijf ik er altijd bij dat ik geen hete saus op m'n sushi wil en dan gaat het goed, nu was ik dat vergeten. Jammer dat dit er standaard op zit. Zou beter zijn als je dit zelf zou kunnen kiezen bij het bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

T. van Geel
27 novembro 2022

Stond helaas 15 minuten later klaar dan de afgesproken tijd.

Ruud
27 novembro 2022
Gavin
24 novembro 2022

Goede kwaliteit en keuze in vegetarische opties, snelle klantvriendelijke bezorging

Monique Heijboer
22 novembro 2022

Het was prima👍, snel geleverd Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
20 novembro 2022

Sushi is prima. Alleen voor de 2e keer op rij was de sashimi niet lekker, en dan voornamelijk de tonijn. Oud en taai… laatste keer dat ik sashimi heb bestelt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ton
20 novembro 2022

Lekkere sushi en mooi op tijd bezorgd.

Thea Hartogs-Nieuwenburg
17 novembro 2022

Netjes en op tijd 👍🏻

C. Groenendijk
16 novembro 2022

Heerlijk!!

MM
16 novembro 2022
De Hoog
14 novembro 2022

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
12 novembro 2022

Heerlijk vers!

R&C
11 novembro 2022
Linda
6 novembro 2022

Heerlijke verse sushi. Zo’n surf en turf box een echte aanrader. Wel prijzig, maar wel goed.

Reacção a Sushi 8

Bedankt voor je positieve reactie Linda! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Joke
4 novembro 2022

Zoals altijd : Heerlijk

MG
4 novembro 2022

Al meerdere keren een bestelling gedaan. Zowel zelf afhalen als bezorgen. De sushi is voor ons altijd heerlijk. 1 keer was de bestelling niet compleet. Bij nabellen werd deze netjes nabezorgd zelfs met nog wat gefrituurde hapjes ter compensatie. Erg netjes vonden wij. Soms bij drukte is de bestelling wat later maar meestal op tijd.

KvanP
2 novembro 2022

Het smaakte zoals altijd prima. Toch een suggestie: wij nemen bijna altijd poke bowls. En eigenlijk zijn die porties vooral ook doordat er zoveel witte rijst in zit, te groot. Er blijft altijd best veel over. En poke bowls zijn in feite best gezond, met vrij veel groenten. Maar zo veel witte rijst is eigenlijk helemaal niet gezond.

Agnes Vingerling
31 outubro 2022

Zoals gewoonlijk,echt super lekker weer!!!

Catharina
30 outubro 2022

Heerlijk eten en goed verzorgd ,tevens snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maurits ten Seldam
30 outubro 2022

Ik heb ansich weinig op te merken over de sushi. De kwaliteit van de rijst is goed ( al zou deze wat minder hard mogen worden platgedrukt van mij zodat deze wat fluffyer blijft). De samenstellingen zijn helemaal prima en het wordt ook allemaal wel op de goeie temperatuur aangeleverd. Waar het voor mij mega op fout ging was de yakitori. Yakitori hoort een lang stokje met kleine stukjes gemarineerde kip te zijn met sesamzaad en teryaki saus. Een redelijk fijn atokje met sate dus. Wat we kregen was om te janken. Hompen ter grootte van een biefstuk, die smaakten alsof ze een kwartiertje in de marinade zijn gelazerd en vervolgens half gaar afgegrild met een druppel teryaki saus en een enkel sesamzaadje. Ik heb deze bij verschillende vestigingen zoals het hoord gehad (namelijk verfijnd) dus bij deze mijn advies aan steenbergen, als ze op zijn (wat ik vermoed) ga het dan niet namaken met zelf gesneden halve hanen aan kippendij, ze waren echt te smerig voor woorden. Ik bestel ze liever een

Nisha
29 outubro 2022

Overheerlijk

E
29 outubro 2022

Gewoon heel goed.

KvanP
28 outubro 2022

Wij nemen altijd Poke Bowl en die vinden we erg lekker. Goed gevuld, met behoorlijk wat groente ook. Gaat ons nog niet vervelen.

Alvera
27 outubro 2022

Ik zou om 19;45 u mijn bestelling ontvangen (ik bestelde om 18:30), dat vond ik heel bijzonder en dan kwamen ze nog half uur te laat ook. Kreeg pas om 20:15 mijn bestelling. Wanneer je belt om te vragen hoe laat je bestelling zou krijgen, wordt er niet opgenomen.. en als je de bezorger vraagt wat de reden is dat mijn eten zo laat komt. Krijg je als antwoord dat hij er alleen voor staat, dat zijn collega’s die in de winkel staat geen Nederlands spreken. Tevens is de kwaliteit van het eten achteruit gegaan… Was dan ook enorm teleurgesteld.

Gavin
26 outubro 2022

Voor de tweede keer besteld prima service en kwaliteit we gaan voor de vegetarische varianten en die zijn ook erg aan te raden.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Gavin! Team Sushi Eight

Senna
26 outubro 2022

Erg lekker, stond klaar toen ik het kwam ophalen.

CONNY Thiel
23 outubro 2022
van Rijtjes
23 outubro 2022

Bezorging was later, werd netjes excuses gemaakt aan de deur. Portie loempiaatjes extra erbij gekregen. Rijst mag wat meer smaak hebben maar dat is persoonlijk. Ruim vegetarisch aanbod.

Rick
22 outubro 2022

Carpaccio rol niet meer doen. Al die toppings zijn ook onnodig

E Mees
22 outubro 2022

Was gewoon goed.

Ron
22 outubro 2022

Wederom heerlijk gegeten

Marjolein
21 outubro 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd afgeleverd

Nicole
20 outubro 2022

Wij weten al dat het goed is. Maar onze gasten vonden het ook heel lekker!

Ruud
20 outubro 2022

In een woord SUPER

Nelleke van der Vorm
19 outubro 2022

Super lekker. Top geleverd!

Yvonne
19 outubro 2022

Het was weer super

Linda
15 outubro 2022

Heeeerlijkkkk weer! Geholpen door een heel lief klein vrouwtje met bruine krullen, ik kom speciaal uit BOZ gereden om hier sushi te bestellen, de keer hiervoor was t iets minder! Nu 3 x besteld 2 x fantastisch ❤️

Lisan van Koppen
15 outubro 2022

Erg lekker, kwaliteit! Voor herhaling vatbaar!

Karin
15 outubro 2022

De Japanse kipnuggets waren extreem zout. Alle sushi zat tegen elkaar aan gedrukt in de bak, wrschnlk schuin gehouden tijdens de rit. Jammer vorige keer ging het wel goed.

janneke
8 outubro 2022

precies op tijd en heerlijk gegeten

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Janneke! Team Sushi Eight

Ron
7 outubro 2022

Wederom heerlijk gegeten, de versheid van de producten is TOP. De bezorging stipt op tijd.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Ron! Team Sushi Eight

Plasmans
3 outubro 2022

Heerlijke sushi en genoeg variatie!. Bezorging keurig op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Plasmans! Team Sushi Eight

Ine
3 outubro 2022

Heerlijk en verzorgd!Ruim voldoende voor 5 personen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Ine! Team Sushi Eight

Aleksandra Creti
1 outubro 2022
Ivo
1 outubro 2022

Heerlijke Sushi 😋

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Ivo! Team Sushi Eight

Danny Schot
1 outubro 2022

Prima menu ontvangen (surf en turf) Bezorging ook ruim op tijd ( 10 min eerder)

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Danny! Team Sushi Eight

Sharon
1 outubro 2022
Ivon
1 outubro 2022
Irma
1 outubro 2022
André
28 setembro 2022

Zoals altijd weer lekker gegeten!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, André! Team Sushi Eight

Nelleke van der Vorm
26 setembro 2022

Heerlijk! Top

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Nelleke! Team Sushi Eight

Corina Nederlof
24 setembro 2022

Heerlijk gegeten!! Precies genoeg voor 2 personen

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Corina! Team Sushi Eight

Kool
24 setembro 2022

Altijd heerlijk !!!!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Kool! Team Sushi Eight

Agnes Vingerling
24 setembro 2022

Al zovaak sushi gehaald,en het blijft ook verschrikkelijk lekker,echt super!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Agnes! Fijn dat genoten hebt van onze sushi! Team Sushi Eight

Claudia
23 setembro 2022

Fijn dat er rekening is gehouden met allergie. Smaakte lekker. Helaas alleen de wasabi vergeten te leveren.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Claudia! Team Sushi Eight

Carmen
21 setembro 2022
Wilma dihal
19 setembro 2022

Gisteren een heerlijke verse sushi 🍱 gegeten. Smaakte heerlijk en de bestelling stond mooi op tijd klaar.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Wilma! Team Sushi Eight

Kelly
17 setembro 2022

Helaas misten wij de tonijn in de pokebowl. Verder lekker eten en sneller bezorgd dan verwacht.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Kelly! Jammer dat er iets ontbrak bij je bestelling, onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Ron
17 setembro 2022

Zoals tot nu toe elke keer het geval is, is het heerlijk eten en stopt op tijd de bezorging 👍🏻

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Ron! Team Sushi Eight

Netty Dupain
13 setembro 2022

Het was weer heerlijk , en zoveel variatie en smaken.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Netty! Team Sushi Eight

Wendy
11 setembro 2022

Fijne service en altijd snel geholpen. Top ga zo door!!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Wendy! Team Sushi Eight

Katinka De Jong
10 setembro 2022

We hebben super genoten , alles mooi op tijd en super goede sushi….

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Katinka! Team Sushi Eight

Yvonne
10 setembro 2022

Je kunt bij bestellen een tijd aangeven wanneer je de levering bezorgd wil hebben. Daar wordt geen rekening mee gehouden. Ik kreeg mijn bestelling een uur eerder dan de gewenste tijd.

Helen binkhorst
9 setembro 2022

Als ik geweten dat het zo hard ging regenen, had ik niet besteld. Maar top levering en op tijd in dat slechte weer. En natuurlijk weer heerlijk

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Helen! Team Sushi Eight

Y
8 setembro 2022

Prachtige schaal sushi, wat hebben wij heerlijk gegeten! De sushi was alleen wat los opgerold waardoor het eten met stokjes een nog grotere uitdaging werd.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback! Team Sushi Eight

Anja
8 setembro 2022

Supersnelle service en alles heerlijk.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Anja! Team Sushi Eight

C.
7 setembro 2022

Super eten, snelle bezorging en vriendelijk personeel !

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback! Team Sushi Eight

Jos
6 setembro 2022

Goed bezig 👍😊

Ben Ronde
4 setembro 2022
Anja van der wegen
4 setembro 2022

Ik vond de sushi lekker en mooi opgemaakt. Ik vond het alleen wel lang wachten ,dus wel een puntje om volgende keer rekening mee te houden. De bezorging zelf was prima

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Anja! Om de kwaliteit en de versheid van onze sushi te kunnen garanderen kan het weleens zijn dat de levering wat vertraagd is. Wij hopen op jullie begrip hiervoor. Wij streven er wel altijd naar om de bestelling op tijd te kunnen leveren. Team Sushi Eight

D
3 setembro 2022
Ruth
2 setembro 2022
X
2 setembro 2022
André
31 agosto 2022

Sushi was zoals gewoonlijk heerlijk, alleen vielen de grotere stukken uit elkaar als je die op pakte

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, André! Team Sushi Eight

Barry
30 agosto 2022

Heerlijke poke bowls

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Barry! Team Sushi Eight

Caar
30 agosto 2022

Echt heerlijke sushi, zachte rijst en verse vis.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Caar! Team Sushi Eight

Agnes Vingerling
28 agosto 2022

Ik heb weer zo genoten van de Sushi,echt het is zo heerlijk,mijn complimenten aan het team Steenbergen

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Agnes! Team Sushi Eight

Nel Gebuis
28 agosto 2022

Smakelijke sushi En keurig op tijd bezorgd....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Nel! Team Sushi Eight

Anneke Van olffen
27 agosto 2022

Top zoals altijd heeeel erg lekker

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Anneke! Team Sushi Eight

Chantal
27 agosto 2022

Snelle bezorging < 1 uur

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Chantal! Team Sushi Eight

André
26 agosto 2022

Heerlijke sushi, zoals gewoonlijk.. erg lekker

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, André! Team Sushi Eight

Pauline
26 agosto 2022

Het was weer heerlijk en mooi op tijd zoals altijd

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Pauline! Team Sushi Eight

Groeneweg
25 agosto 2022

Sushi box vol afwisselende smaken....

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Groeneweg! Team Sushi Eight

Nelleke van der Vorm
25 agosto 2022

Super goed bereid en prima op tijd!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Nelleke! Team Sushi Eight

Esther
24 agosto 2022
Barry
21 agosto 2022

Goede en verse Shusi

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Barry! Team Sushi Eight

Loes
19 agosto 2022
Els
17 agosto 2022

Heerlijke sushi! Stond op de afgesproken tijd klaar. We komen zeker terug.

Reacção a Sushi 8

Bedankt voor uw compliment! Wij hopen u snel weer te zien.-Team Sushi Eight

Krijgsman
15 agosto 2022
Reinier
15 agosto 2022
Femke
14 agosto 2022

Slecht, lauw op temperatuur ipv koud, uitgedroogde zalm en tonijn. Sushi’s vielen uit elkaar, eindstukjes van de rol waren leeg en niet bewerkt. Ik ken andere vestigingen van 8 waar de ervaring prima is, maar helaas hier niet. Ik lees positieve recensies. Die mensen weten niet wart goede sushi is, of hebben wij bijzondere pech met onze bestelling gehad?

Reacção a Sushi 8

Vervelend om te horen dat kwaliteit minder was. Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen. -Team Sushi Eight

Carla van Meer
14 agosto 2022

Wij hebben heerlijk gegeten.

Reacção a Sushi 8

Fijn dat u heeft genoten, wij hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

marcelle tuitel
13 agosto 2022

de sushi is geweldig

Stan Verbraak
13 agosto 2022

Nette bezorging maar veel later dan gevraagd en bevestigd! Dit kan en moet beter. De Summer Vibes Box is een aanrader.

Jeroen Bouwens
13 agosto 2022

Was weer Super!!!

Jelle
11 agosto 2022

Heel snel en goed geholpen, en het eten was fantastisch!

Reacção a Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Graag tot snel! -Team Sushi Eight

Valerie
11 agosto 2022

Snelle levering, warm, lekker

Loes
7 agosto 2022
Carline
6 agosto 2022
Smit
5 agosto 2022

Super lekker en vers, snel bezorgd.

C. Groeneweg
5 agosto 2022

Op aanraden van vriendin hier bestelt... Zeker een aanrader. Lekkere sushi 🍣

Helen Binkhorst
4 agosto 2022

Het was weer fantastisch. !!

Arco
4 agosto 2022

Heel erg lekker!

Frans
31 julho 2022

Lekker vers en goed van smaak👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

T
31 julho 2022
.
30 julho 2022
Sonja
29 julho 2022

Erg goede kwaliteit! Lekker vers, mooi opgemaakt, erg divers! Een aanrader!

Lisa
27 julho 2022

Het is lekker.

EMD
27 julho 2022

Super lekker gegeten. Echt een aanwinst Sushi8. Bezorging was top.

Reacção a Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling, we hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Nelleke van der Vorm
24 julho 2022

Wij waren heel tevreden over de service en kwaliteit van de bestelling

Jacky
24 julho 2022

verrukkelijk.... heerlijk..... smakelijk....... lekker..... vriendelijk en de sushi was ook top

petra
23 julho 2022

vanwege de tour nu thuis laten bezorgen was mooi op de afgesproken tijd en zoals altijd was het weer heerlijk en goed warm wat warm moest zijn. complimenten hiervoor.

Reacção a Sushi 8

Bedankt voor uw compliment, Graag tot snel! -Team Sushi Eight

Ron
23 julho 2022

Dit was de 1e keer dat ze 5min later waren dan afgesproken 🤷🏼 We zijn zeer tevreden

Annemiek Gladdines
22 julho 2022

Hele lekkere gevulde sushi! Echt een aanrader en mooi aangeboden in een perfecte doos

Reacção a Sushi 8

Fijn om te horen dat uw bestelling naar wens was, we hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Daan
22 julho 2022

Heel veel rijst en in verhouding weinig kip. Smaak was prima.

Jessica
20 julho 2022

Was net zo lekker als de vorige keren, maar helaas was het dit keer niet zo goed gerold, dus veel viel uit elkaar al voor het op het bord gelegd kon worden.

Niki Coumans
20 julho 2022

Super lekker, zeer snel bezorgd.... Volgende bestelling zal snel volgen!

Janny Hilkhuysen
20 julho 2022

Eerste keer besteld. De sushi was heerlijk.

RvR
18 julho 2022
Emd
17 julho 2022

Snelle levering en heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S.n.
16 julho 2022

Snelle bezorging!! Verse sushi

Paul
16 julho 2022

Was weer lekker zoals altijd. Helaas wel lange wachttijd deze keer en mogelijk door de haast was 1 doosje door elkaar geschud

John
16 julho 2022

Het was super lekker

Netty Dupain
15 julho 2022

Het was weer heerlijk

CONNY Thiel
15 julho 2022
Moïse Stuut
13 julho 2022
Edith Brizzi
13 julho 2022

Het was weer top!

Ineke
11 julho 2022

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irma
11 julho 2022

Was weer lekker!

Ton
10 julho 2022

Lekkere chicken loversbox. Mooi op tijd bezorgd. Vlotte bestelling via internet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Agnieszka
10 julho 2022

As always the best sushi 🍣🍤🍚🍱

Ed Mosmans
9 julho 2022

heerlijk gegeten!

J
9 julho 2022
moedertje76
8 julho 2022
Anoniem
8 julho 2022

Helemaal top!

Hans Vissers
7 julho 2022

Toch wel de beste sushi in Steenbergen, Razend snelle bezorging.

KvanP
7 julho 2022

De (Poke) Bowls smaakten weer voortreffelijk! Voodzaam ook en zeker met warm weer een aanrader.

Joke Maltha
6 julho 2022

Heerlijk vers. Op tijd klaar . Super weer

A van olffen
5 julho 2022

Heerlijke sushi zoals altijd alles soms beetje te groot

Ad
5 julho 2022

Gemakkelijk bestellen, op tijd gereed, afgehaald bij aardige medewerkers en daarna heerlijk gegeten. Smakelijke sushi's en de kwaliteit is net als eerdere bestellingen gewoon erg goed.

Marjan
4 julho 2022

Alles aan de bestelling was goed en bovenal lekker. Misschien is een bakje met de hoeveelheid wasabi wat aan de grote kant voor 2 personen. Snelle service voor een zondagmiddag. Wij komen zeker nog een keer terug.

Els
4 julho 2022
Lena de Haan
2 julho 2022

Harstikke lekkere Sushi erg genoten ondanks privé omstandigheden van mijn verjaardag met jullie heerlijke sushi! Dit heefr mijn dag toch een beetje gemaakt. Lekker en optijd klaar voor afhalen + vriendelijk personeel

Sofie melief
2 julho 2022

Super lekkere sushi! Zoals altijd op tijd bezorgd! Wij vinden dit de lekkerste sushi die wij gegeten hebben!!!! Wij bestellen hier altijd en wij hebben altijd vriendelijke bezorging en lekkere sushi

Andrea
30 junho 2022

Vaker hier gehaald maar dit keer proefde het heel taai. Alsof het een laar dagen van te voren al klaargemaakt was. Erg jammer

Heerlijk gegeten echt perfect Chapeau 👍
30 junho 2022
Simone
28 junho 2022

Heerlijk gegeten, fijn dat het kon worden thuisbezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

marsje
26 junho 2022

het eten ziet er verzorgt en netjes uit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Renssen
26 junho 2022
X
25 junho 2022

Netjes op tijd, heerlijke Sushi

Jamie
25 junho 2022

Echt heerlijke sushi :)

KvanP
23 junho 2022

Onze bowls hadden duidelijk minder inhoud dan vorige keren. Geen avocado ook. Jammer. Een 7 dus.

Ruud
23 junho 2022

Voortaan de graten uit de tonijn halen 3 maal raak

Krisje
22 junho 2022

Onveranderd heerlijk, m.n. Sashimi - buitengewoon vers en mooi gesneden. Vandaag heb ik zelf het eten opgehaald, ongelofelijk maar waar - tot minuut exact, het stond klaar. Complimenten 👍

Saman Karim
22 junho 2022
Frank Naerebout
21 junho 2022

Smaak was goed, helaas viel de sushi uit elkaar, van beide boxen. Nog niet eerder meegemaakt.

Mees
20 junho 2022

Keurig op tijd geleverd.We hadden twee gasten die het ook voortreffelijk vonden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaap
20 junho 2022

Uitstekende kwaliteit, super vers en smakelijk voor een betaalbare prijs

Diana
20 junho 2022

Heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sonja
19 junho 2022

Heerlijke sushi netjes bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Truus
19 junho 2022

Lekkere sushi

Jessica de Groot
18 junho 2022

Heerlijke sushi en op afgesproken tijdstip geleverd

E
18 junho 2022

Super snel bezorgd. Weer heerlijk gegeten.

KvanP
17 junho 2022

De poke bowls zijn altijd heerlijk, met dit warme weer toch zeker. Maar ik had er bij een gevraagd ‘zonder avocado’ en nu zat het er bij alle drie niet bij. Klein foutje.

Jessica
15 junho 2022

Was weer heerlijke sushi. De special Rolls waren goed gevuld en de maki box doet het altijd goed bij de kids

KvanPoortvliet
11 junho 2022

We hadden alle drie een vegetarische Poke Bowl en we vonden het erg lekker. Zeker op een warme dag is dit heerlijk eten. Voedzaam ook en bovendien schappelijk geprijsd. Voor herhaling vatbaar.

Yvonne
10 junho 2022

De sushi was heerlijk. Maar we misten een saus en er zaten eetstokjes bij terwijl we aangevinkt hadden vanuit voorkomen van verspilling dat dit niet hoefde.

Ramon
6 junho 2022
Meriam van Renssen
5 junho 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd als we iets bij jullie bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
4 junho 2022

Het was weer goed en voldeed aan onze vraag.

Miranda
3 junho 2022

Voor de eerste besteld en laten bezorgen. Was echt super lekker en heel mooi op tijd qua bezorgen. Ik ga zeker vaker bestellen.

E
3 junho 2022

Heerlijk gegeten net als de vorige keer. Makkelijk bestellen. Site werkt goed.

Diana
1 junho 2022

Heerlijke sushi, vers gemaakt en dst proef je absoluut. Zeker voor herhaling vatbaar!

Niki Coumans
1 junho 2022

De sushi was heerlijk, de loempia's waren nog bloedheet, de bezorger was zeer vriendelijk en binnen een halfuur na bestelling zat ik al aan de sushi.....

Senna
31 maio 2022

Wensen zijn gewaarborgd, hele lekkere poké bowl

M
29 maio 2022
Alex
28 maio 2022

Lekkere sushi maar de topping is echt teveel!

Saman Karim
27 maio 2022

De sushi is heerlijk, mede hierdoor halen we sinds het bestaan van Sushi8 hier altijd sushi. We vinden het zelfs zo lekker dat we ervoor naar Steenbergen willen rijden! Ook erg fijn dat er doorloop is in het menu en boxen.

J van westen
27 maio 2022

Lekker en voor iedereen wat

Mr. Van E
27 maio 2022

Eten was er op de afgesproken tijd. Al meerdere keren besteld en kwaliteit is goed

W van der Horst
27 maio 2022

Uitstekende sushi. Mooi verzorgt klasse 👍👍👍

Noortje
27 maio 2022

Heerlijk verse sushi gegeten, bereid met smakelijke ingrediënten. Ik zal zeker vaker bestellen.

Agnes Vingerling
27 maio 2022

Zoals gewoonlijk weer heel erg lekker!!

Anneke v Olffen
26 maio 2022

Sushi was weer helemaal top erg lekker zoals altijd alleen vandaag uur op bestelling moeten wachten was wat minder maarja nog nooit gebeurt dus tot de volgende x we hebben weer genoten van de sushi

Barry
26 maio 2022

Een van de betere Shusi tenten

Jermy
23 maio 2022

Super

Astrid
23 maio 2022

Verbeterpunt. Klaargemaakte bestelling in koeling bewaren. Ik was te 20 min te vroeg en tot mijn verbazing stond mijn bestelling al klaar op de toonbank. De sushi was niet koel.

Amandra Groen
23 maio 2022

We hebben op zich lekker gegeten. Toch willen we graag dit melden: Wij eten geen vlees en mede daarom eten we graag sushi. In de meeste boxen zit een kippenvlees-rol. Het zou fijn zijn als er een box zonder kip is. Ik heb tevoren gebeld maar de rol kan er niet uit. Het zou een goed idee zijn een box (zoals Bv de Studenten box die wij hadden) zonder kip te doen. Bovendien staat het kippen—logo op de website er niet bij. Wel dat er gluten, vis, schaaldieren etc in zitten. Er zou dan ook kip bij mogen staan ; dan is het snel overzichtelijker. Bij de sushi 8 box zat idd geen kip. Vertelde de medewerker aan de telefoon. Dus dat was mooi. Echter in die box waren de zalm en tonijn niet vers maar uit blik. Dat is in onze ogen echt niet oké en ook niet lekker. Fijn dat er een nieuw sushi bedrijf is! Dat dan weer wel 😊

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

marian nooijen
22 maio 2022

supervers, zeer smaakvolle sushi, geen soja nodig om smaken te proeven

Johan
21 maio 2022

Echte aanrader

Els
19 maio 2022

Voortreffelijk wat een goede smaak en de service is toppie

Merel
19 maio 2022

Weer heerlijk gegeten, en er werd zelfs rekening gehouden met opmerkingen en meegedacht.

Alvera
17 maio 2022

Vandaag voor het eerst besteld na enthousiasme van onze buren. Het eten werd snel geleverd, was super lekker en was hier verbaasd over omdat meestal bij bezorging het eten minder lekker is… het is jammer dat het alleen afhalen / bezorgen is en niet dat je gezellig uit eten kan. Hier in Steenbergen ontbreekt nog een goede hoge kwalitatieve sushi restaurant waar je lekker kan eten. Wij gaan vaak dan in Rotterdam eten.

Ron
16 maio 2022

We hebben heerlijk gegeten, goede kwaliteit en voldoende.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud Torcque
15 maio 2022

Lekker

den Braber
14 maio 2022

Heerlijke sushi! Veel met dezelfde topping in onze box (zoals gedroogde uitjes) daar mag wat ons betreft wel wat variatie in.

Helmi
14 maio 2022

Hebben het erg lekker gevonden

M schouteren
12 maio 2022

Was lekker en optijd

KvanPoortvliet
12 maio 2022

Pokebowls zoals altijd goed gevuld en erg lekker. En nog gezond ook.

Jessica
11 maio 2022

Sushi was supervers en netjes verpakt. We hebben heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar

Struijs
11 maio 2022
van 't Hart
9 maio 2022
Esmee
9 maio 2022
Paul van der Heijden
9 maio 2022

Op de soja bonen zat bijna geen zout. Rest was goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

PJM van Aken
8 maio 2022
P.
7 maio 2022
Merel
6 maio 2022

Heerlijk,alles super vers en het ziet er geweldig uit. Crunchy box is echt een aanrader. We hebben allemaal genoten😋

KvanPoortvl
5 maio 2022

Ook nu weer prima bowls. Helaas zat er wel mayo door, terwijl ik bij een uitdrukkelijk zonder mayo had gevraagd. Dit is niet zo fijn als je daar overgevoelig voor bent.

Merel
4 maio 2022

Verassende combinaties en super vers en smakelijk

Edith Brizzi
3 maio 2022

Top en keurig op tijd bezorgd!

Ron
1 maio 2022

Wat een heerlijke verse sushi, goede kwaliteit en de bezorging stipt op tijd. Wat een aanwinst voor Steenbergen eo.

Sofie
30 abril 2022

Super goede en verse sushi! Ook alles erbij! Echt super lekker

Schunselaar
29 abril 2022
Sonja
28 abril 2022

Lekker vers en snelle levering

Clare
27 abril 2022

Heerlijk genoten

Diana
27 abril 2022

Superlekker gegeten.. top

Betty
25 abril 2022
marc grondman
24 abril 2022

We hadden ook een veggie box besteld maar we kregen box met vis,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
24 abril 2022
Rien van Dijke
24 abril 2022
Erica van Meer
23 abril 2022

Sushi was weer erg lekker & snelle bezorging

Anneke v olffen
23 abril 2022

Sushi echt heerlijk zeker al 7x besteld alleen deze x waren ze zoooo groot dat was beetje jammer maar verder echt 👍👍👍

Marleen Kousemaker
22 abril 2022

Tholen

Diana
22 abril 2022

Heerlijke sushi. Valt niet uit elkaar en heeft de juiste grote. Mooi opgemaakt en vers.

Huda
21 abril 2022
Irma
21 abril 2022

Wat een super kwaliteit en wat een super service. Bedankt, het was weer voortreffelijk.

Erik van der Kroon
21 abril 2022

Prima sushi en goed verzorgd. Het was alleen een beetje jammer dat ik niet contant kon betalen. Maar dat was dan ook het enige minpuntje.

EMD
20 abril 2022

Heerlijk gegeten. Bezorging zelfs in Nieuw Vossemeer ruim binnen de aangegeven tijd. Goede aanbiedingen en netjes verzorgd. Zo lekker hebben we nog nooit sushi gegeten.

Anita
18 abril 2022

Jammer van de gefrituurde gyoza. Moet toch echt gestoomd worden. Verder prima.

Lbout
17 abril 2022
Els
17 abril 2022

Ben zeer tevreden over de service en de sushi is echt heel smakelijk heel verzorgd toppie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gelens
17 abril 2022
Lisa
17 abril 2022
Anja
17 abril 2022

Heerlijk...en vers. Lekker genoeg soja saus erbij... Had verkeerde tijd ingevuld , maar geen probleem werd gelijk in orde gemaakt.

Kirriekip
17 abril 2022

Heerlijk!!!

Romy
17 abril 2022

Super snelle bezorging en erg verse gevulde sushi! Best wel pittig, maar smaakt goed.

Jessica s
13 abril 2022
C. Rombouts
11 abril 2022
Jeroen Bosters
11 abril 2022
Annemieke
10 abril 2022

Prima kwaliteit. Zou fijn zijn om er kaartjes bij te hebben met de naam van de sushi.

Reacção a Sushi 8

Beste Annemiek, beadnkt voor de feedback! Graag tot snel bij sushi 8!

Ingrid
8 abril 2022

Bestelden een surf en turf box. Ruim voldoende voor ons gezin van 4. Milde en pittige sushi, mooie mix. Netjes op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Ton
8 abril 2022

Vroeg besteld en zelfs 10 min voor de tijd bezorgd !!

Sam
8 abril 2022
André
8 abril 2022

Wat een heerlijke sushi! Voor een goede prijs

Anja
6 abril 2022
Marjolijn
5 abril 2022

Heerlijk gegeten en keurig op tijd geleverd!

Reacção a Sushi 8

Beste Marjolijn, bedankt voor de review. wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Erik van der Kroon
5 abril 2022
Annemiek van den berg
4 abril 2022

Was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen
3 abril 2022
Jessica de Groot
3 abril 2022

Super sushi. De lekkerste ooit.

Agnes Vingerling
3 abril 2022

Staat klaar op de afgesproken tijd En het was weer heerlijk,zoals gewoonlijk,TOP!!!

Olga
2 abril 2022

Was heerlijk morgen heb ik ook nog

Reacção a Sushi 8

Beste Olga, fijn dat alles naar wens was. Hopelijk tot ziens bij sushi 8!

De Bakker
1 abril 2022

Op tijd bezorgd met iets extra's en heerlijke sushi! Zeker een aanrader!

Ton
29 março 2022

Heerlijk gegeten

Agnes
28 março 2022

Best ever! As always

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Clare
28 março 2022
B
27 março 2022

Prachtig én smaakvol zoals beloofd op de foto’s! We komen zeker terug

Reacção a Sushi 8

Beste B., bedankt voor de mooie review. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Irma
27 março 2022
KvanP
27 março 2022

Een dikke 8, de poke bowls met zalm waren weer prima. Nog steeds voor herhaling vatbaar.

Yvonne
27 março 2022

Heerlijk gegeten

Schellen
26 março 2022

Geweldig! Super goed!

Francien
26 março 2022

Keurig op tijd bezorgd en heeft wederom heerlijk gesmaakt

Reacção a Sushi 8

Beste Francien, bedankt voor de positieve review. graag tot snel bij sushi 8!

Barry
26 março 2022
Victor krijgsman
26 março 2022

Geweldig eten goede service mooi op tijd gebracht

Paul
26 março 2022

De Sushi keurig op tijd geleverd, zag heel netjes uit en smaakte uitstekend

Thea Hartogs-Nieuwenburg
26 março 2022

Top👌🏻

H.M. Groenendijk
25 março 2022

Het was weer fantastisch. Keurig verpakt en op tijd afgeleverd. Maar veel belangrijker, alles even lekker en smaakvol !

Reacção a Sushi 8

Beste H.M. Groenendijk, beadnkt voor de mooie beoordeling. Graag tot snel bij sushi 8.

Corné
24 março 2022

Heerlijke sushi. De spicy was net iets te Spice. Mag ietsje minder. Maar verders alles perfect

Zeb
24 março 2022
Susan
24 março 2022

Altijd super heerlijke sushi. Aanrader!!

Reacção a Sushi 8

Beste Susan, fijn dat het heeft gesmaakt! Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

.
20 março 2022
Kirriekip
20 março 2022

Heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JP
20 março 2022
Jaime
20 março 2022
Ed Mosmans
19 março 2022

Makkelijk besteld, goed op de hoogte gehouden over bezorg moment en op tijd heerlijk gegeten!!!

Netty Dupain
19 março 2022

Het was weer heerlijk

Romy Clarijs
18 março 2022
Ton
18 março 2022

Geweldig lekker.

Miranda
16 março 2022
Simona
16 março 2022

Zeer tevreden! Ik heb al een paar keer besteld en is elke keer goed en op tijd klaar. Vandaag hadden ze het super druk dus ik moest eventjes wachten. Toen kreeg extra gyoza voor het wachten, super lief! Goede kwaliteit en klantvriendelijke service.

Reacção a Sushi 8

Beste Simona, wat fijn om te horen dat het naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Leo Ham
13 março 2022
Hans Vissers
12 março 2022

Heerlijke verse sushi super snel geleverd. Wij zijn dik tevreden.

Akkermans
12 março 2022

Deze keer de surf en turf besteld, ook dit is een echte aanrader!

Pvanderstelt
7 março 2022

Alles was goed op tijd gebracht prima !!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Beste P van der Stelt, bedankt voor de positieve review! Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

.
6 março 2022
Brigitte Sebregts
5 março 2022

Wederom heerlijk gegeten

Vermunt
3 março 2022

De rijst leek was droog. Maar de smaak, de vis en de opmaak was perfect. Dat maakte heel veel goed. Prima gegeten!

Reacção a Sushi 8

Beste Vermunt, wat fijn dat het heeft gesmaakt. wij hopen dat de rijst de volgende keer beter bevalt.

Van Beek
3 março 2022
Yvette
2 março 2022
Agnieszka
2 março 2022

The best sushi i ever eat!

Claudia Meeus
1 março 2022
Annelies
28 fevereiro 2022
KvanPoortvliet
28 fevereiro 2022

Altijd lekkere pokebowls

Reacção a Sushi 8

Beste KvanPoortvliet, wat fijn dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Ellen
28 fevereiro 2022

Sushi is altijd lekker. Jammer dat deze keer de tonijn van de sashimi niet vers was. Tonijn was op sommige stukken hard, dus had al even gelegen.

netty.dupain@gmail.com
28 fevereiro 2022

Het was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dao
27 fevereiro 2022

Weer heerlijk gegeten. Sushi altijd vers. Bezorging goed. Daarnaast extra credits voor het los verkopen van de yakitori spiesjes. Klasse! Verbeterpunt? Zet die spiesjes op de kaart ;). Hou dit niveau vol. Bedankt! Een inmiddels trouwe klant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cor dogge
27 fevereiro 2022
Lotte
27 fevereiro 2022

Heerlijke sushi en op de afgesproken tijd geleverd

Francien
26 fevereiro 2022
Jeannine Vissers
26 fevereiro 2022

Verse sushi het was heerlijk. Bezorging was sneller dan verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar.